Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende industrie!

Bewerkingen

Zagen
Bassa Staal beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor het zagen van grote en kleine profielen. Automatisch en semi automatisch tot een diameter van 450 mm. In verstek tot 60º.

Knippen
Platen knippen tot 15 mm, met een maximale breedte van 3000 mm

Boren
Wij hebben de mogelijkheid voor boorwerk t/m 32mm.

Snijden
Autogeen en plasma snijden van buizen en platen in veel vormen en dikten.

Stralen en menien
Bassa heeft goede kontakten met gespecialiseerde straal- en spuitbedrijven. Met een geringe levertijd kan vrijwel elk profiel worden gestraald en gemenied. Naast alleen stralen (SA2,5) behoren ook andere verfsystemen tot de mogelijkheden.

Galvaniseren
Er zijn slechts enkele buizen en profielen standaard gegalvaniseerd op voorraad. Andere profielen kunnen ook gegalvaniseerd (volgens NEN-EN-ISO 1461) geleverd worden. Door een regelmatige aanvoer van en naar de verzinkerijen kan Bassa Buizen verzinkwerk leveren tegen een aantrekkelijke prijs en aanvaardbare levertijd, ook voor kleine hoeveelheden.

Mocht dit nog niet voldoende zijn, dan beschikt Bassa Staal over een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van relaties waardoor elke wens te vervullen is.

Meer informatie

Wenst u meer informatie te verkrijgen over onze diensten? Bel ons via het telefoonnummer 0183 – 58 23 11 of neem contact op door middel van ons contactformulier.

Wij staan u graag te woord!

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Neem contact op

13 + 3 =