Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende industrie!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

Blank staal

Voor blank staal bent u op het juiste adres van Bassastaal uit Noordeloos. Door de jarenlange ervaring die wij hebben op de markt kunnen wij u op een juiste manier helpen, dit door de kennis en kunde die wij hebben vergaard binnen de markt. Blank staal is dan ook het meest gebruikte materiaalsoort binnen de Nederlandse markt. Deze specifieke soort wordt ook wel staal 37 genoemd. Deze specifieke soort staal leent zijn naam aan het feit dat er naast een dunne olielaag, geen verdere beschermlaag wordt aangebracht. Wanneer u blank staal aanschaft bij Bassa Staal bent u verzekerd van een bedrijf dat weet waar ze over praten. De kennis en kunde binnen de organisatie wordt consistent doorgevoerd, doordat onze medewerkers allemaal bekend zijn binnen de staalbranche, niet alleen binnen de verkoop, maar ook tot aan bijvoorbeeld de expeditie.

 

Blank staal, voordelig aanschaffen bij Bassa Staal uit Noordeloos

Nadat u bij Bassa Staal bijvoorbeeld blank staal heeft aangeschaft begint het traject. U wordt op een juiste en deskundige wijze geholpen en samen met onze medewerkers doorloopt u het aankooptraject. Uitstekende service staat bij ons hoog in het vaandel en zodoende gaan wij altijd voor de persoonlijke aanpak. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u met een goed gevoel terugkijkt op de aankoop van uw producten of een bepaalde dienst.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking van blank staal binnen ons assortiment? Wij vertellen u over de diverse mogelijkheden en proberen u zo goed mogelijk van dienst te wezen. U kunt ons gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer: 0183 – 58 23 11. Hopelijk spreken wij u snel!

Andere interessante pagina's:

[link output="inline"]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

ca. 2500 ton

Binnenopslag

7000m²

Buitenopslag

6000m²

Neem contact op