Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende bedrijven!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

Buisprofiel

Buisprofielen worden veel toegepast in staalconstructies. Een buisprofiel garandeert een mooie afwerking en heeft een grotere belasting dan een ander soort balk van hetzelfde gewicht. Bovendien resulteert het gebruik van dit soort staalconstructies in een kostenbesparing, doordat bij coating minder materiaal nodig is. Bij Bassa Staal uit Noordeloos vindt u diverse soorten en afmetingen buisprofielen van staal. Er is altijd een buisprofiel in ons assortiment te vinden dat helemaal aansluit op uw wensen. We beschikken over een grote voorraad en kunnen daardoor ook altijd een snelle levering garanderen, zodat u snel start of verdergaat met uw project. Bassa Staal garandeert de hoogste kwaliteit buisprofielen van staal en heeft jarenlange ervaring met het produceren van buisprofielen. We helpen u graag op deskundige wijze tijdens uw aankoopproces.

Een buisprofiel van staal voordelig aanschaffen bij Bassa Staal in Noordeloos

Wanneer u op zoek bent naar buisprofiel staal bent u bij ons in Noordeloos aan het juiste adres. U wordt altijd op een persoonlijke manier en met een no-nonsense aanpak geholpen. Service staat hoog in het vaandel en we zijn pas tevreden wanneer u met een goed gevoel terugkijkt op de aanschaf van uw buisprofiel. Een buisprofiel van staal is verkrijgbaar in uiteenlopende lengtes en diktes. Wanneer u hulp nodig heeft bij het aankoopproces, ondersteunen onze deskundige medewerkers u graag. We kijken samen welk specifiek buisprofiel aansluit op uw behoeftes.

Transportmogelijkheden buisprofielen van staal

Bij Bassa Staal bieden we u na aanschaf van buisprofiel een verregaande service. Samen met onze medewerkers regelen we voor u het transport naar de locatie van uw voorkeur en zorgen we ervoor dat het buisprofiel tijdig op de bestemming aankomt. Heeft u vragen over deze en andere producten in ons assortiment? Bel dan naar (+31)183 – 58 23 11. We staan u graag te woord en vertellen u alles over de diverse mogelijkheden die we u kunnen aanbieden.

Gerelateerde pagina’s

[link aantal=”3″]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

 

ca. 2500 ton

Binnenopslag

 

7000m²

Buitenopslag

 

6000m²

Neem contact op