Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende industrie!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

Buistransport

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Bassa Staal in Noordeloos u kan aanbieden met betrekking tot buistransport? Dan moet u zeker eens contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij beschikken over goed uitgeruste transportmogelijkheden. Zo hebben wij een bakwagen met kraan binnen onze organisatie die ervoor zorgt dat uw producten netjes op uw gewenste locatie worden geleverd. Door de lengte van onze bakwagen kunnen wij tevens lange buizen vervoeren, zo is buistransport via Bassa Staal een verstandige keuze.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van buistransport?

Bij Bassa Staal uit Noordeloos bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Dit geldt niet alleen met betrekking van de producten die wij verkopen, maar ook met het vervoer van uw aangekochte producten kunnen wij snel en accuraat handelen. Doordat wij het wagenpark volledig in eigen beheer houden kunnen wij samen met u de leveringsvoorwaarden bespreken, dit zonder een tussenschakel. Zo kunnen wij uw buistransport gemakkelijk en snel laten plaatsvinden.

Contact opnemen met Bassa Staal uit Noordeloos?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot buistransport? Neem dan eens snel contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen u graag over de mogelijkheden. U kunt ons eenvoudig bereiken via het telefoonnummer: 0183 – 58 23 11.

Andere interessante pagina's:

[link output="inline"]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

ca. 2500 ton

Binnenopslag

7000m²

Buitenopslag

6000m²

Neem contact op