Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende bedrijven!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

Geperforeerde plaat staal

Een geperforeerde plaat staal bestelt u eenvoudig bij Bassa Staal uit Noordeloos. We beschikken over een grote voorraad stalen platen, waardoor we altijd snel kunnen leveren. Ook stalen T- en U-profielen, stalen buizen, staf- en balkijzer en veel andere soorten en maten stalen producten vindt u in ons assortiment. Bekijk voor een overzicht van alle mogelijkheden ook ons uitgebreide leveringsoverzicht.

Koop uw geperforeerde plaat staal bij ons in Noordeloos

Een geperforeerde plaat staal is breed toepasbaar en verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en diktes. U heeft daarnaast ruime keuze uit verschillende steekafstanden, waarbij u onder meer de grootte van de perforaties en de manier van perforeren kiest. De steekafstand is de afstand van het hart tussen twee gaten. Deze steek wordt in millimeters aangegeven en kan variëren van 1 tot 20 millimeter. Daarnaast kiest u ook de vorm van de gaten: rond (R) of vierkant (C). Ook zijn er verschillende verdelingen van deze perforaties mogelijk. Bij Bassa Staal zijn dat:

  • T-steek (driehoekverdeling)
  • U-steek (vierkantverdeling)

Alle afmetingen en mogelijkheden voor een geperforeerde plaat van staal vindt u overzichtelijk in deze tabel. Voor maatwerk kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij staan voor kwaliteit en servicegerichtheid

Bij ons staan hoge kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Onze no-nonsense aanpak garandeert dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Dit waarderen onze afnemers in zowel binnen- en buitenland. Ook bieden we u uitgebreide transportmogelijkheden voor stalen geperforeerde platen, om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Ook hiermee hebben we een jarenlange ervaring. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar meer informatie over een geperforeerde plaat staal? Neem gerust contact met ons op en bel naar (+31)183 – 58 23 11. We helpen u graag verder.

Gerelateerde pagina’s

[link aantal=”3″]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

 

ca. 2500 ton

Binnenopslag

 

7000m²

Buitenopslag

 

6000m²

Neem contact op