Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende bedrijven!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

HOP profiel

Een HOP profiel is ideaal voor toepassingen in onder meer stalen gevels, ramen en deuren. Onze gelaste HOP profielen zijn ook zeer geschikt voor alle andere constructiedoeleinden. Een HOP profiel biedt een hoge sterkte, stabiliteit en zekerheid. We leveren profielen in veel verschillende vormen, staaldiktes en handelslengtes. Bent u op zoek naar een specifieke maat HOP profiel? Dan helpen wij u graag. Onze grote voorraad profielen van alle vormen en maten garandeert een snelle levering, zodat u direct verder kunt met uw project. Omdat de keuze in verschillende HOP profielen groot is, ondersteunt een van onze gespecialiseerde medewerkers u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een HOP profiel van hoge kwaliteit

Onze jarenlange ervaring met het productieproces van warm- en koudgewalst staal, het bewerken van staal en de productie van platen, buizen, kokers, stalen spanten en méér garandeert de hoogste kwaliteit. Daarbij werken we altijd volgens de laatste normen, zodat alle profielen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Doordat we veel verschillende soorten HOP profielen produceren, is er altijd een profiel beschikbaar dat perfect bij uw toepassing past. Daarmee is Bassa Staal in binnen- en buitenland een gerenommeerde leverancier van stalen producten. Het gebruik van een profiel garandeert een nette en duurzame stalen constructie die jarenlang meegaat. Ook het op maat zagen van het HOP profiel van uw voorkeur behoort tot de mogelijkheden. In ons leveringsoverzicht vindt u alle opties, maar er is op aanvraag meer mogelijk.

Bestel uw profiel nu bij Bassa Staal in Noordeloos

Bassa Staal uit Noordeloos staat voor kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Daarom kunt u ons ook laten zorgen voor het transport van de door u aangekochte profielen. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw project of bestelling is, met onze eigen transportmiddelen behoort aflevering op iedere gewenste plaats zowel in binnen- als buitenland tot de mogelijkheden. Neem voor maatwerk contact met ons op via (+31)183 – 58 23 11. We helpen u graag verder!

Gerelateerde pagina’s

[link aantal=”3″]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

 

ca. 2500 ton

Binnenopslag

 

7000m²

Buitenopslag

 

6000m²

Neem contact op