Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende industrie!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

Lasbochten

U bent op zoek naar stalen lasbochten? Dan bent u bij Bassa Staal op het juiste adres. Bassa Staal is opgericht in 1945, door Piet Bassa. Hij begon in zijn kleine schuurtje en richtte zich voornamelijk op landbouwmechanisatie. Echter naarmate de tijd verliep werd het bedrijf groter en groter. Zodoende ontwikkelde Bassa Staal zich in een allround partner op het gebied van constructiebouw. Zo leveren wij momenteel producten, maar kunnen wij u ook van dienst zijn met betrekking tot het snijden of knippen van staal.

Lasbochten schaft u aan bij Bassa Staal in Noordeloos

Ondanks de groei die het bedrijf heeft doorgemaakt hebben wij nooit onze “roots” verloochend. Wij staan bekend als een warm familiebedrijf, waarin de familie Bassa nog steeds werkzaam is. Tevens hebben we een no-nonsens bedrijfscultuur, zodoende spreken onze medewerkers de taal van de klant. Dit betekent voor u dat u bij iedere medewerker binnen onze organisatie terecht kan wanneer u een vraag heeft over onze producten, denk hierbij bijvoorbeeld aan lasbochten.

Diverse mogelijkheden

Wanneer u op de best mogelijke manier geholpen wilt worden binnen de markt gaat u naar Bassa Staal in Noordeloos. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en helpen u graag binnen het aankoopproces van uw desgewenste producten. Heeft u nog bepaalde vragen over bijvoorbeeld lasbochten? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer: 0183 – 58 23 11. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met uw vragen of problemen!

Andere interessante pagina's:

[link output="inline"]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

ca. 2500 ton

Binnenopslag

7000m²

Buitenopslag

6000m²

Neem contact op