Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende bedrijven!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

Naadloze buis staal

Naadloze buizen van staal worden veel toegepast in de farmaceutische industrie en in de biotechnologie. Ook veel andere branches en industrieën waarderen onze naadloze stalen buizen. Dit soort buis garandeert een mooie afwerking en kan een zeer hoge druk en temperatuur weerstaan. Bij Bassa Staal uit Noordeloos vindt u diverse soorten en afmetingen naadloze buizen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de staalindustrie en de deskundigheid van ons personeel zijn onze stalen buizen van de hoogste kwaliteit. Al onze producten voldoen aan de hoogste en strengste kwaliteitseisen en overtreffen de gestelde normen.

De voordelen van een naadloze buis van staal van Bassa Staal uit Noordeloos

Een naadloze buis van staal biedt veel voordelen. Deze buis wordt geproduceerd uit een massief stalen stuk volmateriaal, dat wordt verhit en uitgerekt. Door het staal vervolgens over een vorm te trekken, maken wij een naadloze buis van staal. Door de stalen buis op deze manier te produceren, profiteert u van een aantal grote voordelen. Het grootste voordeel van de naadloze buis is het vermogen om een hogere druk te weerstaan. Een naadloze buis heeft namelijk geen lasnaad, wat bij extreem hoge druk vaak het zwakste punt is. Daarnaast kan dit soort buizen ook probleemloos worden toegepast in extreem koude of juist warme omgevingen.

Laat ons het vervoer voor u regelen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor naadloze buizen van staal. Daarbij heeft u de keuze uit allerlei verschillende diameters, wanddikten en lengtes. Als u transport van uw naadloze buis van staal wenst, dan zorgen onze medewerkers ervoor dat uw aanschaf op het gewenste tijdstip en locatie bij u wordt bezorgd. Hiervoor beschikken we over eigen transportmiddelen, zodat we een tijdige levering altijd kunnen garanderen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk ons leveringsoverzicht of neem persoonlijk contact met ons op via (+31)183 – 58 23 11.

Gerelateerde pagina’s

[link aantal=”3″]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

 

ca. 2500 ton

Binnenopslag

 

7000m²

Buitenopslag

 

6000m²

Neem contact op