Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende industrie!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

Staal op maat

U wilt staal op maat laten maken? Dat is bij Bassa Staal in Noordeloos geen enkel probleem. Wij kunnen u de mogelijkheid aanbieden tot het knippen, zagen en snijden van staal. Bassa Staal is al velen jaren de betrouwbare partner op het gebied van het leveren of bewerken van staal. Wanneer het gaat om snijwerk kunnen wij u ook op een gedegen manier helpen. Met meer dan 70 jaar ervaring binnen de staalbranche kunnen wij u op een deskundige wijze te woord staan en u verder helpen. Daarnaast staat een persoonlijke aanpak bij ons altijd voorop, zo kunnen wij uw staal op maat laten maken aan de hand van uw wensen en behoeftes. Daarnaast hebben onze medewerkers de nodige kennis en ervaring. Dit geldt niet alleen voor onze verkoopafdeling, maar ook de kennis die wij hebben wordt consistent doorgevoerd binnen de gehele organisatie.

Staal op maat laten maken doet u bij Bassa Staal uit Noordeloos

Wanneer u ervoor kiest om staal op maat te laten maken bent u bij Bassa Staal op het juiste adres. Wij bieden diverse soorten bewerkingen aan ten aanzien van uw staal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Knippen;
  • Zagen;
  • Snijden;
  • Stralen & Menien;
  • Galvaniseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het op maat laten maken van staal? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken via het telefoonnummer: 0183 – 58 23 11. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Andere interessante pagina's:

[link output="inline"]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

ca. 2500 ton

Binnenopslag

7000m²

Buitenopslag

6000m²

Neem contact op