Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende bedrijven!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

Staalhandel

Bassa Staal levert als staalhandel vrijwel alle soorten en vormen staal. Onze grote voorraad garandeert een snelle levering, zowel in binnen als buiten Nederland. Onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en worden veel toegepast in staalconstructies in de bouw en andere sectoren. Ook zijn we een grote stalen buizen leverancier. Als staalleverancier ondersteunen onze deskundige medewerkers u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij onze staalhandel is er altijd een stalen product te vinden dat perfect past bij uw toepassing of te bouwen stalen constructie. Het maakt niet uit of u stalen buizen, balken, plaatstaal of andere stalen producten zoekt: dankzij ons uitgebreide leveringsprogramma zijn we al jaren een vertrouwd gezicht onder staalleveranciers in Nederland en klanten in de branche. Onze grote voorraad buizen maakt ons tot een grote stalen buizen leverancier.

Zoekt u een staalhandel? Kom naar een van de beste staalleveranciers van Noordeloos

Als een van de grotere staalleveranciers in Nederland bieden we met onze no-nonsense aanpak een onderscheidende rol in de staalhandel. We spreken de taal van de staalverwerker en beschikken over een uitgebreid netwerk van deskundigen. Van verkoop tot administratie en expeditie, u kunt vertrouwen op de grote kennis die we als staalleverancier in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent. Als stalen profielen-, platen- en stalen buizen leverancier bieden we voor elke toepassing een goede oplossing. Bij onze staalhandel staat service hoog in het vaandel. Ook na aankoop ondersteunen we u graag.

Stalen buizen leverancier die ook het transport verzorgt

Veel van onze klanten zijn op zoek naar transport van de staalleverancier naar een bestemming naar keuze in Nederland of daarbuiten. Ook daarbij kan staalleverancier Bassa Staal in Noordeloos u van dienst zijn. We beschikken als een van de bekendste staalleveranciers van Nederland over eigen bak- en vrachtwagens en opleggers om zelfs de langste en zwaarste stalen profielen, buizen en platen te vervoeren. Ontdek de mogelijkheden en neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar (+31)183 – 58 23 11.

Gerelateerde pagina’s

[link aantal=”3″]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

 

ca. 2500 ton

Binnenopslag

 

7000m²

Buitenopslag

 

6000m²

Neem contact op