Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende industrie!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

Stafstaal

Voor stafstaal van hoge kwaliteit bent u bij Bassa Staal in Noordeloos op het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van hoogwaardige producten. Naast de kwaliteit die wij hanteren maken wij gebruik van uitstekende service. Onze medewerkers zijn er voor u en helpen u met de nodige kennis en deskundigheid binnen uw aankooptraject. Zodoende bent u verzekerd van een juist product dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeftes.

Stafstaal koopt u bij Bassa Staal uit Noordeloos

Stafstaal wordt over het algemeen veel gebruikt voor toepassingen binnen de sectoren van automotive, hydrauliek, mechanical engineering en constructie. Voor veel organisaties binnen deze branches zijn wij de betrouwbare partner met betrekking tot de aankoop van stafstaal. Met meer dan 70 jaar ervaring op de staalmarkt kunnen wij bijna altijd wel een antwoord geven op uw staalproblemen. Dit doen we onder andere door onze kennis consistent door te laten voeren binnen onze organisatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden? Of heeft u nog vragen over bijvoorbeeld stafstaal? Wij staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen óf problemen. Onze medewerkers kunnen met hun deskundigheid en vakkundigheid u op een juiste manier helpen. Wij zijn dan ook gemakkelijk te bereiken via het telefoonnummer: 0183 – 58 23 11.

Andere interessante pagina's:

[link output="inline"]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

ca. 2500 ton

Binnenopslag

7000m²

Buitenopslag

6000m²

Neem contact op