Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende bedrijven!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

Stalen koker

Bent u op zoek naar een eersteklas stalen koker? Dan bent u bij Bassa Staal aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring garandeert de hoogste kwaliteit, waarbij we zelfs de strengste kwaliteitsnormen overtreffen. Kokers zijn verkrijgbaar in veel verschillende lengtes en diktes, zodat er altijd een koker beschikbaar is die perfect bij uw wensen past. Dankzij onze grote voorraad kunnen we altijd op korte termijn leveren. En heeft u hulp nodig bij het aankoopproces? Dan ondersteunt een van onze deskundige medewerkers u graag. Samen kijken wij welke specifieke koker past bij uw behoeftes.

Een stalen koker kopen bij Bassa Staal in Noordeloos

Bassa Staal is in Nederland en daarbuiten een gerenommeerde leverancier van stalen buizen, platen en kokers. Een koker van staal garandeert een mooie afwerking en kan een sterke belasting weerstaan. We leveren ze in alle soorten en maten, van vierkant tot rechthoekig en als ronde stalen buizen. Ook op maat zagen behoort tot de mogelijkheden. Het aantal verschillende soorten kokers van staal is groot. Daarom ondersteunen we u graag bij het maken van de beste keuze voor uw toepassing. Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle specificaties en eigenschappen van het materiaal en maken graag een berekening voor een veilige toepassing van stalen kokers. Zo koopt u altijd een stalen koker die bij uw behoeften past. Niet te zwaar, maar zeker ook niet te licht.

Neem contact op en ontdek de transportmogelijkheden voor stalen kokers

Bij Bassa Staal uit Noordeloos gaat onze service verder dan het ondersteunen bij uw aankoop. Indien gewenst verzorgen we ook graag het transport naar de door u gewenste plaats in binnen- of buitenland. We beschikken hiervoor over eigen transportmiddelen die probleemloos stalen kokers van elke lengte en ieder gewicht kunnen vervoeren. Bekijk ons leveringsoverzicht voor een indruk van de mogelijkheden of neem direct telefonisch contact met ons op via (+31)183 – 58 23 11. We staan u graag te woord!

Gerelateerde pagina’s

[link aantal=”3″]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

 

ca. 2500 ton

Binnenopslag

 

7000m²

Buitenopslag

 

6000m²

Neem contact op