Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende bedrijven!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

Stalen spanten

Wij maken stalen spanten van hoge kwaliteit. Onze prefab stalen spanten vormen een uitstekende basis voor onder meer loodsen, woningen en schuren. Spanten worden veel toegepast als kapconstructie. Voor nog meer draagkracht zijn stalen vakwerkspanten of vakwerkliggers ideaal. Daarnaast is het mogelijk om spanten te verzinken of te voorzien van een coating voor een optimale bescherming tegen de elementen.

Koop uw stalen spanten bij een expert in Noordeloos

Bij Bassa Staal vindt u een uitgebreid assortiment stalen spanten van de hoogste kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en met een dikte of lengte die perfect past bij uw gewenste toepassing. We beschikken altijd over een grote voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Bovendien kunt u altijd vertrouwen op deskundig advies van onze medewerkers. Samen kijkt u welke spanten het beste passen bij uw behoefte. Ook zagen we spanten graag voor u op de gewenste maat. Als u wilt, kunnen wij zelfs het transport voor u regelen.

Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen

In Nederland en ver daarbuiten is Bassa Staal uit Noordeloos een bekende leverancier van stalen spanten. Onze stalen producten zijn inmiddels in veel constructies verwerkt. Onze stalen spanten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en normen die op het gebied van deze constructies zijn gesteld. Bent u van plan een stalen constructie te realiseren en weet u nog niet precies welke spanten voor uw doel het meest geschikt zijn? Onze gespecialiseerde medewerkers maken graag een berekening voor u, zodat de spanten zullen voldoen aan al uw wensen. Neem voor vragen of meer informatie over spanten contact met ons op door te bellen naar (+31)183 – 58 23 11. We helpen u graag verder.

Gerelateerde pagina’s

[link aantal=”3″]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

 

ca. 2500 ton

Binnenopslag

 

7000m²

Buitenopslag

 

6000m²

Neem contact op