Bassa Staal B.V.

Door een grote voorraad en het uitgebreide leveringsprogramma dé toeleverancier voor de staalverwerkende bedrijven!

No-nonsense aanpak

Grote voorraad beschikbaar

Transportmogelijkheden

T staal

T staal heeft zijn bijzondere naam te danken aan de vorm die dit sterke staalprofiel heeft. Het belangrijkste kenmerk is de dikte van het staal en de breedte van beide zijden. Dit type profielen wordt veel toegepast voor de afwerking of ondersteuning van constructies. De T staal profielen van Bassa Staal voldoen aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit, gestelde afmetingen, gewicht en toleranties. Op die manier kunnen we een sterk en hard materiaal met een hoog draagvermogen en lange levensduur garanderen.

T staal in verschillende soorten en lengtes te koop bij Bassa Staal in Noordeloos

Er bestaan diverse soorten stalen T profielen. Bij Bassa Staal hebben we een grote selectie warmgewalst op voorraad. Weet u al welke maat en lengte T staal u nodig heeft? Bestel het dan eenvoudig via onze website. Staat uw gewenste maat staal er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Bassa Staal is maatwerk mogelijk. Zoekt u andere soorten profielen dan een T-profiel? Ook dat is bij ons geen probleem. Bekijk ons assortiment en de verschillende staalprofielen, zoals onder meer U-profielen, plaatstaal en buizen. In het leveringsoverzicht vindt u alle mogelijkheden overzichtelijk op een rij.

Profiteer van onze snelle levering en uitgebreide mogelijkheden

Uw T staal bestelt u eenvoudig bij Bassa Staal uit Noordeloos. Dankzij onze grote voorraad T-profielen, buizen, platen, staf- en balkijzer en koudgewalste profielen kunnen we altijd snel leveren. Het staal is van de hoogste kwaliteit en we leveren aan afnemers in binnen- en buitenland. Ook mag u altijd rekenen op grote flexibiliteit en servicegerichtheid van onze medewerkers en een no-nonsense aanpak. Daarnaast bieden we u transportmogelijkheden voor uw T staal, zodat u daar geen zorgen over heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen naar (+31)183 – 58 23 11. We helpen u graag verder.

Gerelateerde pagina’s

[link aantal=”3″]

Bassa Staal is met inzet, ervaring en kennis betrokken bij klant en leefomgeving.

Voorraad en opslag

Voorraad

 

ca. 2500 ton

Binnenopslag

 

7000m²

Buitenopslag

 

6000m²

Neem contact op